Chtěl bych rezervovat stůl

Vážení hosté, Vaše mailové rezervace jsme schopni zpracovat nejpozději 24 hodin předem. Děláte-li rezervaci později, prosím, raději nás kontaktujte telefonicky.

zpracováním osobních údajů

Menu a la carte
Menu a la carte

A la carte menu restaurace se mění sezónou a ročními obdobími tak, abychom Vám mohli nabídnout vždy čerstvé a právě zpracované suroviny a zachovat tak jejich chuť, barvu i vůni.

Předkrmy

Panna cotta z kozího sýra, červená řepa, kešu, aceto balsamico

190 kč

Slepičí terina, kořenová zelenina, zimní ředkev

260 kč

Pošírovaný sumec v kokosovém mléce, krupice, mango, okurky

290 kč

Kachní foie gras, fíky, meruňky, badyánová redukce, čokoláda

360 kč
Salát dle přání

Trhané listy s balsamicem

60 kč

Zeleninový salát

70 kč
Polévky

Hovězí vývar

90 kč

Polévka ze sušených hub, ztracené vejce

95 kč
Hlavní jídla

Rizoto s pečenou dýní, dýňový olej, parmazán

270 kč

Ravioli se srnčím masem, kaštanový krém s portským vínem

390 kč

Kuřecí supreme, krémová polenta, brynza, papriková omáčka, špek

340 kč

Trhané vepřové maso, bramborové pyré, zauzená majonéza, nakládané okurky, chipotle

360 kč

Jehněčí ramínko, fazole, mangold, bílá ředkev, rozmarýnová omáčka

390 kč

Králičí ragú, žloutkový knedlík s libečkem

390 kč

Steak z hovězího flanku, quinoa, černá mrkev, pak choi, sezam, červené kari, celer

440 kč

Dančí hřbet, pečená dýně hokaido, hlíva královská, kapusta, omáčka z jalovce

490 kč
České speciality

Hovězí guláš zahuštěný chlebem, špekový knedlík, křen

360 kč

Telecí líčko na červeném víně s kořenovou zeleninou, pyré z pečených brambor,

390 kč

Konfitované kachní stehno, bílé a červené zelí, šťouchané brambory s rukolou

370 kč
Dezerty

Champagne sorbet z růží

160 kč

Bramborové šišky s mákem, pistácie

160 kč

Tvarohové knedlíky, nugát, višně, skořice

170 kč

Variace českých minidezertů

170 kč
Naše menu
Přejeme vám dobrou chuť