Chtěl bych rezervovat stůl

Vážení hosté, Vaše mailové rezervace jsme schopni zpracovat nejpozději 24 hodin předem. Děláte-li rezervaci později, prosím, raději nás kontaktujte telefonicky.

Koncept

Nuance je drobná odlišnost, detail, který je často tím podstatným. Nespočet takových detailů a variací tvoří jedinečnost místa, okamžiku, kuchyně. Restaurant Nuance nabízí inovativní, dynamickou a hravou kuchyni, která staví na základech české a evropských kuchyní, a moderním způsobem je re-interpretuje. Zprostředkovává je tak náročnému současnému strávníkovi.

Šéfkuchař Michal Paulík

Michal patří k mladým Slovákům, kteří přišli do Prahy s jasným záměrem věnovat se kvalitní a inovativní gastronomii, učit se, a tvořit.  V jeho dosavadní profesní minulosti jsou tak zvučná jména jako Červená tabulka, Soave Ristorante, anebo restaurace Red Pif,  která se za jeho šéfkuchařského působení vyšplhala na skvělé sedmé  místo v žebříčku TOP Restaurant . Koncept Nuance je tak pokračováním jeho cesty za skvělou a tvůrčí gastronomií, která je doslova a do písmene uměním. Uměním zacházet s obvyklými i neobvyklými surovinami, s bohatstvím chutí, tvarů i vůní,  uměním přetvářet bohatství přírody a krajiny v ojedinělá a chutná jídla. V krajiny na talíři.

Koncept

Náš koncept a příběh

Naše restaurace spolupracuje s dodavateli kvalitních surovin z celé České republiky.

Koncept